Az étterem nyitásának gondolata több éve érlelődött már partnercégünknél. Szerettek volna a Michelin csillagos egységük mellett egy olyan éttermet, amely visszahozza azt a kötetlenséget és közvetlenséget, ami a nyitáskor jellemezte a helyet és a csapatot. Az étterem lesz terveink szerint az a hely, ahol a játékosság, kísérletezés és felfedezés a mindennapok része lehet.
"Konyhánk hazai alapanyagokat használ és visszanyúl régi, hagyományos eljárásokhoz, mint az abálás, füstölés vagy a konfitálás, és ezt ötvözzük nemzetközi összetevőkkel és technikákkal. Az eredmény egy kísérletező konyha lesz, amit Sárközi Ákos üzlettársunk, a két éttermet vezető executive séf személye garantál."
-
Áru feltöltés
-
Vendégek fogadása
-
Rendelés felvétel
-
Kiszolgálás
-
Bérezés egyedi megállapodás alapján
-
Kávé, üdítő, meleg étel
-
Munkavégzés egyedi munkarendben
-
Felszolgálóként eltöltött minimum 2 év gyakorlat
-
Munkaidő:
Teljes munkaidő
-
Munkavégzés típusa:
Alkalmazott